Romantisk bryllupskage

Kagen er "Min chokoladekage" fra Specialkøbmaden fyldet er jordbærcreme med jordbær fra far´s have. Så har jeg igen prøvet Chokolade ganache opsmørring, og den er stadig noget stiv at arbejde med. Jeg lavede ganache af et kilo chokolade, og der er ikke smurt særligt tykt op, til gengæld er der en "pølse" ved hvert lag, for at holde på fyldet. og der er måske ganache tilbage til en kage på 10-13 cm i diameter. Den nederste kage er 20 cm i diameter og den øverste er 13 cm i diameter.



pastafarver er Sugarflair Navy
                      Wiltons- Rose
Roserne er dustet med
 Rainbow dust, Pink candy

 petunia er dustet med
 Rainbow dust Bright Navy
 Sugarflair Primrose

Rosen bladene er farved med
først med pastafarve og så
dustet med
Sugarflair Forest green
Sugarflair Aubergine 

De gule blomster er fra
Wilton blomster udstikker sæt

De lysegrønne blomster er
blossom sugar art, Hydrangea

Duerne er fra PME
Sommerfuglene er fra
JEM
og kanten på buret er
fra Stader
perlerne er fra
First Impression
dustet med
edible art
                              Endlig er chokoladen fra Callebaut


Ingen kommentarer :

Send en kommentar